Često postavljana pitanja

Početna Često postavljana pitanja
Trenutno se koristi samo na području Grada Zagreba i Umaga. Terminko se može koristiti u cijeloj Hrvatskoj ukoliko ustanova iskaže interes za priključivanjem Terminku.
Molimo dozvolite do 30min da vam stigne potvrdni email. Provjerite i spam mapu, ukoliko tamo bude email - označite ga kao "nije spam". Ukoliko vam i nakon 30 min ne dođe email. Možete nas kontaktirati preko "Kontakt za partnere" forme kako bi stupili u kontakt sa vama i riješili problem.
Školske ambulante su počele otvarati termine. Ukoliko ambulanta koju vi trebate nije još otvorila termine, termini će biti otvoreni tokom sljedećeg tjedna. Što se tiče testiranja u školama, po novoj uputi od ministarstva, pregledi se odgađaju do daljnjeg. Molimo da posjetite naše stranice tada ili da pratite našu Terminko facebook stranicu za novosti.
Ukoliko živite u ulici Dobriše Cesarića, u tražilici možete pretražiti na dva načina. "Dobriše Cesarića" ili "Cesarićeva". Probajte oba načina ukoliko ne pronalazite svoju ulicu na popisu. Popis ulica na Terminko tražilicu su preuzeta sa "RASPOREDA UTVRĐIVANJA PSIHOFIZIČKOG STANJA DJECE ZBOG UPISA U I. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE ZA ŠKOLSKU GODINU 2020./2021." od Gradskog ureda za obrazovanje.
Nije bitno kojim redosljedom obavljate testiranje/pregled. Slobodno možete obaviti testiranje u školi prije pregleda u ambulantama i obrnuto.
S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, izbjegava se čekanje u laboratorijima i kod zubara. Iz tog razloga, nije potrebno vaditikrv, urin niti popunjavati zubnu putovnicu kod zubara. Ukoliko imate navedene nalaze, a nisu stariji od 6 mjeseci, možete ih donijeti.
Ukoliko živite u okolnim naseljima npr. Lučko, Sesvetski Kraljevec i ostalih okolnih naselja, molimo da ne upisujete ime ulice nego ime naselja u kojem stanujete.
Ne. Samo dio škola sa područja Grada Zagreba koristi Terminka ali se ta brojka iz dana u dan povećava.
Preglede obavljate prema trenutnoj adresi (u školi i kod školskog liječnika). Nakon pregleda ćete dobiti potvrdu o obavljenom pregledu koju ćete zajedno sa molbom nositi u novu školu koju želite upisati.
Molimo da uplatu izvršite prema uputama koje se nalaze na ovoj stranici: UPUTE ZA UPLATU PREDRAČUNA